Våra Tjänster

Tillverkning av robotautomation, specialmaskiner och förpackningsmaskiner

Vi sysslar i huvudsak med att bygga specialmaskiner, förpackningsmaskiner och robotautomation, efter kundens kravspecifikation. Vi sysslar även med att bygga prototyper samt reparerar och renoverar befintliga maskiner, och viss legotillverkning av detaljer.

Med ett fokus på att bygga förtroende och långsiktighet hos våra kunder så jobbar vi mot att hålla en hög kvalitet på våra produkter samt tjänster, allt för att ni ska känna att vi är en stark resurs för ert företag. Skaffa nya förpackningsmaskiner eller automatisera påfrestande, monotona arbetsuppgifter genom robotautomation för att både effektivisera arbetet och lätta arbetsbördan på dina anställda samtidigt som du minskar risken för sjukskrivningar vilket är en av många anledningar till att överväga att beställa en förpackningsmaskin eller robotautomation. Förtjänsterna ökar och du för större konkurrenskraft på marknaden.

Installation och montering av specialmaskiner

Självklart så kan vi även installera och montera maskinerna åt dig vid behov och vi är med dig varje steg på vägen, från konstruktion till dokumentation. Du kan se tidigare arbeten vi har gjort hos andra kunder här.

Vid nykonstruktion av maskiner ritar vi i 3D Inventor.
Vid reparation eller renovering av specialmaskiner jobbar vi hos kund eller i våran egen verkstad.

Låt oss hjälpa dig lyckas!

Vi:

- CNC Fräser via 3D cam beredning från fil.

- har utrustning för svarvning, fräsning, borrning och plåtarbeten i rostfritt, aluminium, plast och stål.

- har erfarenhet och kan CE-märkning.

- utvecklar själva utrustning för keramisk industri.

- utvecklar själva Påspackningsmaskinen JIPACK.

 

 

Go to top